Amnistia/Rama: Lirohen 28 gra që vuajnë dënimin

Bleona Hoxha
Read Time36Seconds

‘Amnistia për 56 gratë që vuajnë dënimin në sistemin penitenciar shqiptar, liron menjëherë 28 prej tyre dhe për 28 të tjera, ul 1/3 e dënimit’, kështu ka shkruar kryeministri Rama në rrjetin social Instagram, teksa ka ndarë me ndjekësit disa nga momentet e ditës së sotme, ku vizitoi të dënuarat në burgun e femrave.

Kryeministri, në këtë vizitë ishte i shoqëruar nga Ministrja e Drejtësisë, Gjonaj ku edhe folën në kuadër të projektligjit të amnistisë.

Ministrja Gjonaj deklaroi se do të ndjekë secilën nga gratë që do të përfitojë nga kjo amnisti, në mënyrë që ata të nisin një jetë të re nga fillimi.

‘Zemra e Tiranës’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tërmeti/ Rama zotohet para qytetarëve: Brenda 2021, askush nuk do jetë më në çadër

‘Amnistia për 56 gratë që vuajnë dënimin në sistemin penitenciar shqiptar, liron menjëherë 28 prej tyre dhe për 28 të tjera, ul 1/3 e dënimit’, kështu ka shkruar kryeministri Rama në rrjetin social Instagram, teksa ka ndarë me ndjekësit disa nga momentet e ditës së sotme, ku vizitoi të dënuarat […]