Akademia e futbollit junior “Zemra e Tiranës”

administrator
Read Time22Seconds

27 Nëntor 2012

Akademia e futbollit junior “Zemra e Tiranës”.Ftojmë të gjithë fëmijët nga mosha 10 – 15 vjeç që kanë pasion futbollin dhe janë banor të njësisë 8 të marrin pjesë në “Akademinë e futbollit Junior” nën drejtimin e Mjeshtrit të Merituar të Sportit z.Blendi Nallbani.

Çdo gjë është falas!

Më shumë informacione në faqen tonë në facebook: https://www.facebook.com/pages/Zemra-e-Tiranës.

Kontakt: 0674096537 ose 0674062200

Email: zemraetiranes@gmail.com

Next Post

Mbledhje fondesh për tiu ardhur në ndihmë njerzve të sëmurë

27 Nëntor 2012 Akademia e futbollit junior “Zemra e Tiranës”.Ftojmë të gjithë fëmijët nga mosha 10 – 15 vjeç që kanë pasion futbollin dhe janë banor të njësisë 8 të marrin pjesë në “Akademinë e futbollit Junior” nën drejtimin e Mjeshtrit të Merituar të Sportit z.Blendi Nallbani. Çdo gjë është […]