A jeni të varur nga rrjetet sociale?

Editor
Read Time46Seconds

4 arsye që tregojnë se ju jeni të varur nga rrjetet sociale:

1 – Mendoni se mund të krijoni lidhje të reja, me njerëz të cilët kanë të njëjtat interesa me ju. Pra, shpërndarja e fotografive është mënyra më e mirë për të krijuar njohje me persona të ngjashëm me tipin tuaj.

2 – Numri i pëlqimeve ka një rëndësi të madhe te ju dhe ju jep shumë siguri. Kjo sepse sa më shumë pëlqime të merrni, aq më i lartë është vetëbesimi te ju.

3 – Na pëlqen të mendojmë për anët e mira. Prandaj shumë prej nesh, edhe pse nuk bëjnë një jetë perfekte, në rrjetet sociale shfaqen shumë të lumtur.

4 – Ideja e të pasurit një ditar kujtimesh është shumë interesante, prandaj shumë prej nesh postojnë foto të momenteve më të rëndësishme, për të krijuar një “album kujtimesh” në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Spinner, loja më e re që ka mbërthyer adoleshentët

4 arsye që tregojnë se ju jeni të varur nga rrjetet sociale: 1 – Mendoni se mund të krijoni lidhje të reja, me njerëz të cilët kanë të njëjtat interesa me ju. Pra, shpërndarja e fotografive është mënyra më e mirë për të krijuar njohje me persona të ngjashëm me […]