472 shërbime online, Rama: Marrin fund radhët e pritjes për qytetarët

Bleona Hoxha
Read Time44Seconds

Në këtë fillim viti, kryeministri Rama ka ndarë me ndjekësit e tij në Facebook shërbimet më të reja që tashmë aksesohen online për qytetarët.

Vetë kreu i qeverisë ka qenë një ndër të parët persona që e ka testuar këtë sistem, i cili sipas tij do krijojë lehtësira për qytetarët duke shmangur kështu sorollatjen dhe radhët e gjata të pritjes.

‘Gati nisja e revolucionit digjital në shërbimet për qytetarët’, ka shkruar kryeministri, ku edhe ka shprehur me disa pika benefitet e këtij sistemi.

Qeveria synon se deri në qershor do të hyjë online blloku i dytë prej 395 shërbimesh dhe deri në fund të vitit 2020 do të mund të bëhen 91% të të gjitha aplikimeve për shërbime, vetëm nga kompjuteri ose nga celularët.

‘Zenra e Tiranës’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Moti i keq/Bashkia: Në terren për të ndihmuar

Në këtë fillim viti, kryeministri Rama ka ndarë me ndjekësit e tij në Facebook shërbimet më të reja që tashmë aksesohen online për qytetarët. Vetë kreu i qeverisë ka qenë një ndër të parët persona që e ka testuar këtë sistem, i cili sipas tij do krijojë lehtësira për qytetarët […]