Thënie motivuese nga i suksesshmi Grant Cardone

administrator
Read Time1 Minute, 14 Seconds

Grant Cardone, i lindur më 21 mars 1958, është një autor amerikan, folës motivues, investitor i pasurive të paluajtshme dhe trajner shitjesh.

Cardone mban një portofol të pasurive të patundshme në Shtetet e Bashkuara që vlerësohet në rreth 350 milionë dollarë. Ai është autor i 7 librave të suksesshëm, libra me tematikë motivmin dhe këshilla për të patur sukses në biznes. Disa thënie prej tij nuk janë tjetër veçse nxitje, motivim për të vazhduar përpara.

Pse të mos ndjekësh këshilla për suksesin nga një shembull i suksesit?

Disa prej thënieve të Grant Cardone:

  1. Çdo aventurë do të përmbajë përvoja që kurrë nuk do të donit.

  2. Shumica e mundësive janë të maskuara si probleme.

  3. Vetëm për shkak se shumica nuk e bëjnë dot nuk do të thotë që as ti nuk mundesh.

  4. Kini qëllime aq të mëdha sa problemet të zbehen para tyre.

  5. Kurrë mos kini frikë nga kundërshtarët. Ju nuk mund ta arrini potencialin tuaj pa to.

  6. Ambiciozët kritikohen nga ata që kanë hequr dorë.

  7. Kritika shmanget lehtësisht duke thënë, duke bërë dhe duke mos qenë asgjë.

  8. Ju kurrë nuk do të admiroheni pa u kritikuar së pari.

  9. Kushdo që ju sygjeron të bëni më pak, është ose një mik jo i mirë, ose thjeshtë i hutuar.

  10. Mos shkoni në punë për të punuar, shkoni në punë për të përparuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Çfarë ka ndodhur më 4 qershor?

Grant Cardone, i lindur më 21 mars 1958, është një autor amerikan, folës motivues, investitor i pasurive të paluajtshme dhe trajner shitjesh. Cardone mban një portofol të pasurive të patundshme në Shtetet e Bashkuara që vlerësohet në rreth 350 milionë dollarë. Ai është autor i 7 librave të suksesshëm, libra […]