Kandido për Kryetar i FRESSH në Njësinë 8

administrator
Read Time46Seconds

Partia Socialiste e Njësisë Administrative Nr.8 shpall platformën më të re për ata që aspirojnë politikën e brezit të ri,  ZEMRA E FRESSH.

Kjo platformë do të vërë të rinjtë përballë njëri-tjetrit në një garë të fortë dhe dinamike, për kreun e ri të FRESSH në Njësinë 8.

Ftojmë secilin nga ju, që ndjen se ka aftësinë për të frymëzuar të tjerët, për ta drejtuar energjinë e tyre në një qëllim të përbashkët të bëhet pjesë e kësaj gare.

Nëse aspiron të jesh ti, lideri i ri i FRESSH në Zemrën e Tiranës, APLIKO TANI duke plotësuar formën më poshtë.

Më tepër info mund të gjeni në:  Info për aplikimin

Gara sapo ka filluar, trego se ti VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Vizion FRESSH #8

Partia Socialiste e Njësisë Administrative Nr.8 shpall platformën më të re për ata që aspirojnë politikën e brezit të ri,  ZEMRA E FRESSH. Kjo platformë do të vërë të rinjtë përballë njëri-tjetrit në një garë të fortë dhe dinamike, për kreun e ri të FRESSH në Njësinë 8. Ftojmë secilin […]