1300 Vende të Lira Pune në Shtet e Privat, APLIKONI

administrator
Read Time43Seconds

Shërbimi Kombëtar i Punësimit ka publikuar në faqen e zyrtare online edhe 1288 vende të tjera pune. Ndërkohë që të regjistruara online janë mbi 2000 vende. Këto vende të lira pune janë të shpërndara në të gjitha qytetet e vendit, ku përmes regjistrimit online kandidatët mund të aplikojnë për vendin e punës që dëshirojnë.

Për 1288 vendet e lira të punës mund të aplikojë çdokush që plotëson kriteret e kërkuara nga punëdhënësi përkatës. Sa u takon vendeve të publikuara, ka një larmishmëri profesionesh dhe zanatesh, duke filluar nga punëtor krahu, roje, shitës, rrobaqepës, operatorë kompjuteri, sekretare, kuzhinjer, picajol, saldator, agjent shitjeje, edukatore, mësues gjuhe dhe letërsi, mësues historie, ekonomistë, inxhinier ndërtimi, arkitekt, etj.

Aplikoni online në faqen: puna.gov.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

REFORMA NË DREJTËSI, ZHVILLIMI KARDINAL MË I RËNDËSISHËM KËTO 25 VITE

Shërbimi Kombëtar i Punësimit ka publikuar në faqen e zyrtare online edhe 1288 vende të tjera pune. Ndërkohë që të regjistruara online janë mbi 2000 vende. Këto vende të lira pune janë të shpërndara në të gjitha qytetet e vendit, ku përmes regjistrimit online kandidatët mund të aplikojnë për vendin […]